ÇORUM / ALACA - Sakarya Ortaokulu

SAKARYA ORTAOKULUNDAN BİR BAŞARI DAHA

Öğrencilerimizi bilim ve uzay keşiflerine karşı daha fazla ilgi duymaya  teşvik etmek, öğrencilerin uzay ve astronominin önemine dair farkındalığı artırmak, öğrencilerin astronomi ve uzay bilimine bakış açılarını geliştirmek, öğrencilerin ilgi ve becerilerini keşfetmelerini sağlamak amacıyla Türkiye Uzay Ajansı  ve Milli Eğitim Bakanlığı işbirliği ile ülke genelinde resmi ortaokullar ve İmam Hatip Ortaokulları arasında "Bir Sonraki Astronot Ben Olayım, O İş  Bende!" konulu kompozisyon yarışması düzenlenmiştir.

Okulumuz 8/D sınıfı öğrencisi  Muhammed  Kerem DOĞAN " Bir Rüya Gerçek Olacak" isimli yazısıyla il genelinde birinci ülke genelinde de dördüncü olmuştur. Ödülünü Milli Eğitim Bakanımız Sayın Yusuf Tekin'in ev sahipliğinde Türkiye Büyük Millet Meclisinde düzenlenen törende almıştır.

Öğrencimizin ve ailesinin bu başarısını tebrik eder, bundan sonraki eğitim hayatında öğrencimize başarılar dileriz. Emeği geçen okul idaresine, öğretmenlerine teşekkür ederiz.

27-04-202426-04-202426-04-202426-04-2024

Yayın: 27.04.2024 - Güncelleme: 27.04.2024 07:19 - Görüntülenme: 649