ÇORUM / ALACA - Sakarya Ortaokulu

Sakarya Ortaokulu

Günhan Mahallesi Zile Cad. Nu 64 Alaca/ÇORUM
Vizyon
TÜRK MİLLİ EĞİTİM SİSTEMİ İÇİNDE OLUŞTURULACAK ÖZGÜN FARKLILIKLARA KURUM İÇİNDE VE GÖREV ALANINDA "BİLGİ ÇAĞININ" GEREKTİRDİĞİ BİLGİ, BECERİ, DEĞER VE TEKNOLOJİNİN ETKİN KULLANIMINI SAĞLAMAK YOLUYLA, EĞİTİM BÖLGEMİZDE EŞDEĞER KURUMLARLA YARIŞACAK DÜZEYE ERİŞMİŞ, KALİTELİ, SEÇKİN BİR KURUM OLMAKTIR.
Misyon
TÜRK MİLLİ EĞİTİM SİSTEMİNİN GENEL AMAÇ VE TEMEL İLKELERİNE UYGUN OLARAK OKULUMUZDAKİ EĞİTİM ÖĞRETİM HİZMETLERİNİ BİLİMSEL ESASLARA, İŞBİRLİĞİNE DAYALI; AKILCI OLARAK GELİŞTİRİLMESİ VE YETİŞTİRİLMESİ; EĞİTİM BİLİMİNDEKİ ÇAĞDAŞ YENİLİK VE GELİŞMELERİ TAKİP EDEREK ÖĞRENCİLERİMİZİN ATATÜRK İNKILAPLARI`NA VE ANAYASA`NIN BAŞLANGICINDA İFADESİNİ BULAN, ATATÜRK MİLLİYETÇİLİĞİNE BAĞLI, TÜRK MİLLETİNİN MİLLİ, AHLAKİ,İNSANİ,MANEVİ VE KÜLTÜREL DEĞERLERİNİ BENİMSEYEN, KORUYAN VE GELİŞTİREN, MİLLİ, DEMOKRATİK, LAİK, SOSYAL BİR HUKUK DEVLETİ OLAN TÜRKİYE CUMHURİYETİNE KARŞI GÖREV VE SORUMLULUKLARINI BİLEN VE BUNLARI DAVRANIŞ HALİNE GETİREN FERTLER OLARAK YETİŞTİRMEKTİR.
Başarılar
2020-2021 Eğitim Öğretim yılında mezun olan 120 öğrencimizden 26´sı sınavla girilebilen okulları kazanmış ve kayıtlarını yapmışlardır.
08:20-12:25 13:35-15:05
Ulaşım
Karayoluyla Çorum-Alaca arasında yarım saate bir dolmuş hareket etmektedir. İlçemizden Ankaraya-Alaca arası günlük 2 direk seferler vardır. Samsun-Adana, Ankara-Tokat yolu kavşağındadır.
Günhan Mahallesi Zile Cad. Nu 64 Alaca/ÇORUM - 03644115104
Çorum iline 50 km. Alaca İlçesi İlçe Merkezinde bulunmaktadır.
Futbol Turnuvaları ,Masa Tenisi, Voleybol,Judo
Okuma Turnuvası