ÇORUM / ALACA - Sakarya Ortaokulu

Ock

Yarışmada 7/B sınıfı 1.olurken 7/D sınıfı da 2.oldu diğer sınıflarımız da harika bir yarışma çıkardılar.

Ock

Tüberküloz binlerce yıldır varolduğu bilinen bir mikropla oluşmaktadır; bu mikrobun adı: Mycobacterium tuberculosis´dir. Dünyanın bütün uluslarından insanlarda, zengin-yoksul, genç-yaşlı herkeste hastalık yapabilir.

Tüberküloz, en çok akciğerlerde olmak üzere bütün organlarda hastalık yapabilir. Organlara zarar verir. Tedavisiz bırakılırsa ya da kötü tedavi edilirse öldürücü olabilir.

Tedavi ile tümüyle şifa sağlanabilir. Erken ve uygun tedavi başlanır, yeterli süre tedavi edilirse hastalar yüzde yüz iyileştirilir. İyileşme kalıcıdır, şifa sağlar.

Eyl

15 TEMMUZ DEMOKRASİ ŞEHİTLERİ VE GAZİLERİNİ ANMA GÜNÜ ETKİNLİKLERİMİZ ÖĞRENCİ VE ÖĞRETMENLERİMİZİN KATILIMIYLA GERÇEKLEŞTİ.

Eyl

2017/2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL AÇILIŞIMIZ VE İLKÖĞRETİM HAFTASI KUTLAMALARIMIZ COŞKULU BİR ŞEKİLDE YAPILDI.YENİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILININ TÜM VELİ ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİMİZE HAYIRLI OLMASINI DİLİYORUZ.

6.SINIFLAR ARASINDA YAPILAN BİLGİ YARIŞMASINDA:

6/E 1.

6/C ve 6/D 2.

6/A 3. olmuştur.Öğrencilerimizi tebrik ediyor bu güzel etkinliği gerçekleştiren Emrah ÇITAK başta olmak üzere tüm öğretmen arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz.